Der findes ingen mennesker som ikke kan lide en god lasagne

Lasagne er og har i mange år været en favorit i det danske køkken. Stort set alle kan lide den italiensk inspireret ret, og har man børn, så ved man også hvor meget de er villige til at plage om at det bliver dagens aftensmad. Der er mange ting man kan vælge at tage med til spisebordet, men en lasagne vil altid være en sikker vinder.

Det kommer naturligvis an på hvor god man er til at lave den. De fleste kan lave en lasagne, men ikke alle kan lave en god lasagne. Hvis ens lasagne får folk til at rynke på næsen, så er det måske på tide at finde en god opskrift. På https://romanovich.dk/lasagne findes der en rigtig god en. En som vil få alles tænder til at løbe i vand.

Der er mange genveje til en lasagne. Supermarkederne tilbyder alverdens måder at lave en lasagne på, hvis det skal gå stærkt. Det er en nem ret hvis det skal gå lidt hurtigt, men hvis man gerne vil lave en ordentlig en, så skal man lave den fra bunden.

Bechamelsovsen er vigtig, men ikke svær at lave

En af de ting som folk ofte køber, i stedet for at lave fra bunden, er bechamelsovsen. Det er en ting som folk tit er lidt nervøs for at kaste sig ud i, hvilket faktisk er ret underligt da den er ret nem at lave. Det eneste man skal bruge, er ingredienser, som langt de fleste allerede har i deres hjem. Der skal bruges mælk, mel og smør. Derudover skal man bruge muskatnød. Muskat kan man både købe som hele nødder eller som allerede knust krydderi. Begge dele er lige gode, men de hele nødder kan være billigere. Det kræver naturligvis blot at man kan rive dem selv.

 

Det første man gør at smelte en mængde smør. Mængden kommer an på hvor meget sovs man skal lave. Smørret skal ikke brunes, men blot smelte. Derefter hælder man melet i indtil det en tyk masse. Så spæder man mælk til og lader det hele koge op. Muskatnødden kommer man i til sidst, og så står man med en lækker hjemmelavet, og man er klar til at lave en god lasagne.

 

At bygge en lasagne kræver tålmodighed

 

Når man samler den færdige lasagne, skal man huske at være tålmodig. Hvis man skynder sig for meget, så kan man ødelægge den. Man skal hælde alle delene forsigtigt op. Først så hælder man et lag op med kødsauce og derefter bechamelsovsen. Pastapladerne placeres forsigtigt, så de dækker så meget af sovsen som de overhovedet kan. Man kan putte ost imellem hvert lag eller vendte til det sidste lag. Hvis man vil gøre lasagnen ekstra god, så kan man købe hjemmelavede pastaplader. Det betyder ikke at de er hjemmelavet, men det betyder at de er friske. Så skal lasagnen ikke bage så længe, og den bliver