Har fået en iPad taske i læder af kæresten

Jeg har fået mig en iPad i sidste uge, og nu har jeg så fået sådan en iPad taske i læder af min søde kæreste. Det er jeg altså rigtig glad for, for det betyder rigtig meget for mig, sådan noget. Det kan jeg godt sige jer. Det er sådan, at vi altid giver hinanden nogle små gaver, men den her ramte bare lige hovedet på sømmet, og det er jo dejligt. Jeg er så glad lige nu.

julie_boyle_leather_iPad_case

Ellers sidder vi bare og kigger på rejser, for vi har aftalt, at vi gerne vil ud at rejse her til sommer, da det er noget, som vi rigtig godt kunne tænke os. Jeg kan ikke helt finde på noget, som jeg hellere ville. Eller jo, det kunne jeg måske godt, men altså, jeg har haft meget stress her på det sidste, og derfor er jeg da rigtig glad for, at jeg har fået den mulighed at komme på ferie her til sommer. Det glæder jeg mig til.

Vi ved ikke helt, hvor vi gerne vil hen til sommer, men altså, jeg tror det bliver et sted i Sydeuropa. Der kan jeg nemlig rigtig godt lide at bo, og det er fordi, at jeg har boet der et par år, da jeg var yngre, fordi jeg rejste rundt og ville ud at opleve en hel masse ting. Og det gør mig bare rigtig glad, kan jeg godt sige jer. Jeg elsker at rejse, og jeg går også efter det der mantra, livsfilosofi eller hvad man kalder det om; ‘at rejse er at leve’.