Overvejer at blive uddannet massør

Hvis der er én ting som jeg elsker, så er det at give og modtage massage. Faktisk lige så længe jeg kan huske har det været noget af det bedste jeg ved.

Nu er jeg så begyndt at lure lidt på at blive uddannet massør. Enten massør eller Fysioterapeut, men jeg hælder nu mest til massør, må jeg sige. Kigger rundt omkring efter en ordenlig skole, hvor man kan få taget sig sådan en uddannelse som massør, og har da også fundet nogle ganske fornuftige bud. Tror jeg, hehe. Kender desværre ikke lige nogen, som har prøvet det før, så jeg må nøjes med at læse hvad folk siger på nettet.

Jeg hælder nok mest til at blive sportsmassør, da jeg selv er et meget aktivt menneske. Jeg har dog aldrig selv været hos en sportsmassør, men det er nok også mest fordi jeg har været ret god til at undgå skader.

Det kunne også bare være alt for fedt, hvis man nu kan blive massør for en stor sportsstjerne, eller fodboldklub – det er nok drømmejobbet for sådan en som mig. Hvis det skal kunne lade sig gøre, så er det nok også på tide at jeg kommer igang med at få mig en uddannelse indenfor det. Jeg tvivler i hvert fald meget på, at de vil ansætte en som ikke har noget erfaring.

Jeg kommer med en ny opdatering omkring al dette, når jeg ved mere. Nu skal jeg først og fremmest lige have fundet mig et sted, hvor jeg vil tage uddannelsen.