Rå bevægelse.

Med mærket Moves har det danske tøjbrand Minimum bevist, at de har fingeren på pulsen, når det kommer til de seneste trends og bevægelser indenfor modebilledet. Lynhurtigt har det kvalitetsbevidste mærke skabt stor opmærksomhed både herhjemme og i udlandet med sin blanding af blandt andet smukke, lette flæse og rå t-shirts.

Modebilledet lige nu

Med et kort kig på de udenlandske runways og fashion editorials er der ingen tvivl om, at de feminine blomstrede mønstre på lette stoffer hitter i sommer.

Hos Moves by Minimum har de taget tendensen med i kollektionen og præsenterer en række smukke, velsiddende nederdele med et super fint og feminint snit syet i de lækreste sommerstoffer med skønne detaljer.

Den super smukke nederdel med flæser er set i rigtig mange udgaver i gadebilledet gennem foråret og sommeren, så der er ingen grund til at frygte, at den går af mode inden året er omme. Til efteråret kan du nemlig snildt style den med et par rå støvler og en grov oversized strik for at skabe kontrast.

Nye Moves i moden

Moves har skabt den skønneste version af denne moderne klassiker i imiteret ruskind, der giver modellen et helt nyt og meget mere råt look, der klæder den utroligt godt.

Generelt formår Moves by Minimum at holde en helt ren og genkendelig linie med smukke, feminine kjoler og nederdele mixet med flere rå items med mere kant og udtryk.

Gennemgående er de smukke og markante prints og flatterende pasforme, der understreges af en kvalitet, der er til at tage og føle på, der er virkelig lagt tanke og forståelse for kvindekroppens mangfoldighed i hvert stykke.

Her finder du et smukt udvalg af tøj fra Moves by Minimum.

Must haves

Sommerens største hit, den blomstrede flæsenederdel er allerede nævnt, men der er endnu et klædningsstykke du ikke kan gå sensommeren og efteråret i møde unden at have i din garderobe – nemlig kimonoen.

Den let genkendelige kinesiske jakke med et helt enkelt snit. Denne model er utroligt alsidig og kan bruges til at ændre ethvert look. Hos Moves har de formået at understrege den underspillede juvel i modebilledet ved at præsentere den i en række smukke, elegante og utroligt lækre prints, der understreger hvor stor forskel der er på udtrykket af et enkelt stykke tøj gennem stoffet det syes i.

Der er ingen tvivl om, at den nye danske perle indenfor mode er et kig værd.