Så skal der bruges stevia!

Hejsa med jer, alle mine dejlige læsere, og velkommen til bloggen.

Det er godt nok ved at være på tide, at jeg kommer igang med at fortælle jer om Stevia, som jeg er blevet hel fuldstændig vild med! Du kan læse mere om Stevia herinde: http://steviaen.dk/. Kan da lige hurtigt fortælle hvad det egentlig er, hvis du ikke har tid til at sidde og klikke dig ind på andre hjemmesider. Det er et sødemiddel, som er langt sundere end sukker, og som søder op til 30-300 gange så meget. Ja, allerede der kan man jo godt sige, at det er et vidundermiddel. Det vil jeg i hvert fald gå så langt som at kalde det. Tænkt sig lige, hvis vi på et tidspunkt kan komme af med al den overflødige sukker/HFCS, som vi indtager hele tiden. Det er jo nok lidt af en ønsketænkning. Der er desværre mange der ikke ved, hvor meget high fructose corn syrup og sukker, som vi indtager, og hvor meget det skader.

Jeg håber i hvert fald bare på, at der på et eller andet tidspunkt at vi kan komme af med det. Jeg tror selv at det i høj grad er HFCS som er skyld i den vanvittige fedme epidemi, som vi oplever.

Hvis der er nogen af jer derude, som har nogle gode opskrifter eller sådan noget, hvor man bruger stevia som sødemiddel, så vil jeg meget gerne se dem i kommentarfeltet. Jeg skal nok sørge for at give jer credit for det.

Vi ses snart herinde igen.

Hej hej!