Sådan får du den bedste indvendig solafskærmning med lamelgardiner

Mange kontorbygninger har store vinduer, og det kan derfor være en god ide at have indvendig solafskærmning som lamelgardiner, så kontoret ikke bliver så varmt. Det vil mindske varmeniveauet og kan også være en måde at skærme sig lidt mod omverdenen. Hos Rohrberg gardiner har de mange års erfaring med at sælge lamelgardiner. Du kan her få deres guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber lamelgardiner til virksomheden.

curtain-1275200_960_720

Vælg lamelgardiner og indvendig solafskærmning i en farve, der passer til virksomheden

Nogle foretrækker lamelgardiner med en kraftig farve. Det kan se flot ud, særligt hvis I i forvejen bruger mange kraftige farver på jeres kontor. Det kan for eksempel være en stærk grøn farve. Mange virksomheder har dog mere neutrale kontorer, og her er det godt at vælge en mere neutral farve, der passer til jeres kontor. Det kan for eksempel være hvid eller grå.

Få lamelgardiner og indvendig solafskærmning tilpasset til virksomheden

Det er sjældent, at to kontorer er helt ens. Det er derfor en god ide, at du får tilpasset dine lamelgardiner præcist til din virksomhed. Det kan gøre, at lamelgardinerne bliver en smuk del af kontoret. Det kan for eksempel være, hvis I har nogle skrå kanter eller runde vinduer. Så bliver den indvendige solafskærmning til en integreret del af kontoret, når den er tilpasset til den.