Sommeren er kommet – tid til hårfjerning

Goddag og velkommen til bloggen!

Så er sommeren endelig kommet, eller de har i hvert fald lovet at den kommer i næste uge. Det betyder jo også at det er tid til shorts og sommerkjoler, hvilket igen er lig med at fjerne hår på benene. Det gør mig som sådan egentlig ikke noget, for jeg har jo ikke lyst til at rende rundt med hår på benene, for det vil bare få mig til at føle mig utilpas, og det er ikke det værd. Jeg har heldigvis set en smart form for hårfjerning på benene. Jeg kan ikke vente til at jeg få pakken hjem, og jeg kan få prøvet det af. Jeg har læst på en anden blog, at man skal passe på med at trykke for hårdt, når man ‘skrubber’ håret af. Det må jeg hellere lige huske, så jeg ikke kommer til at gøre noget helt galt, hehe.

Det bliver dejligt at få sommer. Det vil også passe meget godt, når man tænker på at vi rent faktisk har sommerferie lige nu. Vejret har ikke ligefrem været alt for godt ved os, så synes nu også lige at det godt kunne tillade sig at komme frem nu her.

Jeg håber virkelig at I alle sammen kommer til at få en rigtig dejlig sommerferie. I må også hellere lige huske at passe godt på hinanden. Husk kun at gå ud til navlen, for ellers kan det altså godt blive vildt..