Vores krybekælder trænger til isolering

Ja, så er det blevet forår, og det betyder, at der skal til at gøres noget ved alle de ting, som man ikke fik ordnet i vinters eller sidste år. Og hos os betyder det, at vores krybekælder skal have noget isolering, og det har vi fået dem her til at hjælpe os med. Og det skal nok blive godt, kan jeg godt fortælle jer, hehe. Det er fordi, at vi har fundet ud af, at vi godt vil bruge det til at opbevare en masse ting, men hvis ikke den er isoleret, så betyder det altså, at de får pletter og ikke bliver opbevaret ordentligt, de ting, som vi stiller derinde, og det er vi ikke så interesserede i.

sealed-insulated-crawl-space-lg

Nå, men der er jo også en masse varme, der ryger ud den vej, så derfor sparer vi også nogle penge ved at gøre det på den her måde, og det er sådan noget, som jeg altid har gået meget op i, at jeg gerne ville. Så det er jo helt fint, synes jeg selv. Jeg skal til at lave mit liv om, og det handler blandt andet om, at der skal til at være styr på økonomien, og det er jo bare helt fantastisk.

Derudover, så håber jeg da helt utroligt meget på, at I går rundt og har det rigtig godt. Det vil jeg ønske jer, hvis ikke I har det, for der er intet ikke at have det godt over. Det er jo helt vildt godt vejr, og alt er dejligt. Der er jo også steder hvor man kan få gode tilbud på isolering i dejlige Roskilde.