Flotte sorte sokker

Hej hej alle i finde flinke folk herinde på denne gode blog hvor jeg bare ved at i nyder at jeg læsere med og det er jeg bare glad for ikke også venner heheheheheh

Nå men nu er det ved at være på tide at snakke om min helt store passion og det er sorte sokker som jeg bare er helt vildt tosset med og det har jeg altid været og nogen synes jeg er mærkelige men det gør mig ikke noget for det kan godt være jeg er det men jeg har i det mindste flotte sokker på som er af høj kvalitet og jeg synes at det er folk med Netto sokker som er til grin i min verden.

Articulo0001559

 

Jeg har en anden passion og det er med at stå og kigge ind ad vinduerne mens folk de spiser og de sidder der og smovser og jeg står udenfor og lejer at jeg spiser med og tygger luft frikadelle – det er ret morsomt synes jeg og har også lagt mærke til at jeg har tabt mig heeeelt vildt – det er en kur der kan anbefales  – Måske man skulle lave et hold med folk der så går rundt i folks haver og venter på at folk skal spise og de kan stå og spise med udenfor vinduet – hehe godt hold men det bliver dyrt.

Jeg er ved at skulle hen og hente noget kaffe for ellers så tror jeg at jeg falder om

kan i alle have en god dag !