Vil gerne have lavet en animationsvideo

Goddag og god mandag til jer alle sammen derude!

Så er weekenden slut og endnu en uge er begyndt. Det bliver en rigtig spændende uge for mig, for jeg har nemlig en del nye ting planlagt. Jeg skal se om jeg kan finde nogen, som kan lave en fed animationsvideo til mit helt nye projekt, som jeg har på tegnebrættet. Jeg er sikker på at det er en rigtig god idé at få lavet en animeret video til mit projekt, som jeg kan bruge til når jeg skal sælge min idé, og det bliver jeg nemlig nødt til på et tidspunkt, for vil gerne have nogen andre med i mit projekt, for ellers bliver det alt for uoverskueligt for mig.

Lige i skrivende stund kan jeg ikke rigtig afsløre noget omkring det, men jeg kan garantere jer for at hvis I bliver ved med at følge med på min blog, så kommer der flere indlæg omkring mit meget spændende problem, og så kan I følge med i hvordan jeg kommer til at skrive historie med det! Jeg er slet ikke på nogen måde i tvivl om at det her kommer til at blive en kæmpe succes. Det er også derfor jeg er meget forsigtig med ikke at give nogen informationer om det, før jeg har fået det op og stå på benene 100%.

Jeg håber at komme til at se meget mere til jer herinde på min blog. Jeg vil også blive rigtig glad for, hvis I vil bruge lidt tid på at skrive nogle kommentarer til mine indlæg, for så er jeg sikker på at bloggen bliver meget sjovere for os alle sammen.

Vi ses!