Fujitsu laddare – Få gode priser her!

Hejsa alle sammen ! Jeg er ved at være ret så træt af at min laptop den ikke kan holde på batteriet i mere en ca 60 minutter, og det er virkelig noget som forhindrer mig i at gøre mit arbejde når jeg er ude og besøge kunder mm. og jeg gerne vil vise noget frem til dem, som jeg har forberedt og det er set før at jeg er gået glib af en handel på det ene eller det andet fordi jeg ikke har kunnet fremvise produkter hvis ikke jeg har haft en strøm tilslutning.

Det skal være slut nu så jeg er ved at kigge rundt på nettet nu efter nogle gode priser på Fujitsu laddare så jeg kan få mine skiftet ud. Det kan ikke passe at man ikke kan have strøm mere end 1 time så det skal bare ordnes nu inden jeg bliver mere pinliggjort til møder med diverse vigtige virksomheder.

PAFU001

Jeg har en del laptops som jeg godt kunne tænke mig lige får en overhaling på det ene og det andet, som f.eks. nye RAM, nye blæsere, nye batterier, og nyt keyboard. Det vil være dejligt at finde en butik på nettet der har alt det jeg søger så jeg kan handle samme sted og få en god samlet rabat.

Når jeg engang har fået opgraderet mine laptops vil der jo nok gå lang tid inden der er brug for det i gen og det er noget som jeg godt kan lide tanken om for så kan jeg tænke på andre vigtige ting.