Låsesmed

Mange kender det med at man skal bruge en låsesmed fordi man har smækket sig selv ude og man ikke har en ekstra nøgle liggende nogle steder, og det er irriterende penge at skulle bruge. En låsesmed er en som kan låse enhver lås op med det værktøj som de har, og de kan hjælpe en døgnet rundt hvis uheldet er ude. Der findes låsesmede overalt i Danmark, og de står klar til at hjælpe.
Derudover kan de også hjælpe med andre ting, såsom sikkerhedstjek af ens hjem, det vil sige at de tjekker hvor sikker et hjem man har. Det kan være diverse sikkerhedssystemer og alarmer man har i hjemmet, til hvilke låse man har i dørene osv. Dette kan være en god ide for mange kunder, for de fleste forsikringer stiller krav til sikkerheden af ens hjem, og dette er noget man skal være opmærksom på. Der er opstillet 4 forskellige klassificeringer om sikkerhed som en låsesmed kan hjælpe med.

a3d286f5ba6a3749a7a3497a_1920

Låsesmede kan tjekke de 4 klassificeringer

Der findes 4 forskellige klassificeringer indenfor sikkerhed, og de 4 er mærket med rød, blå, grøn og gul. Den røde klassificering antages for at være den mest sikre af de 4, og her kan det antages at den viser stor modstand mod indbrudsforsøg at den antages at være sikker. Den blå antages for at have en standsende effekt på indbrudsforsøg. Den grønne antages for at have en hindrende effekt på indbrudsforsøg og den gule at være hæmmende mod indbrudsforsøg. Sørg for at din lås er klassificeret med den røde.